Mooi resultaat

Stadler, Waldorf waren samen met de rest van het Para team Amstel Tigers en de Genco Polar Bears in Rotterdam. Alle Muppets samen deden mee aan #schaatsenvoordaniel of in ons geval #sleeenvoordaniel.

Stadler deed de 1500 meter, Waldorf de 5000. Als team hebben we de klassieke marathon bij elkaar gesleed. Mede door de twee toppers Bas en Jurrian die ieder 10 km hebben afgelegd.

Waldorf merkt nu wel dat lange afstand sleeën iets heel anders is dan het korte, snelle, felle para icehockey wat hij normaal speelt. Spierpijn is next level!

Met de deelnemers in de slee in willekeurige volgorde omdat we echt geen keuze kunnen maken want er is er geen een die niet de verwachtingen ruim heeft overtroffen. Rinske, Engin, Frans, Eveline, Kelvin, Bas, Jurrian, Bjorn, Leon en Jorg. Begeleiding eromheen die het allemaal weer mogelijk hebben gemaakt heel hartelijk dank.

Het team Genco Polar Bears / Amsterdam Tigers Para haalde ruim EUR 1750 op in de strijd tegen kanker. In totaal werd er ruim EUR 76.000 gedoneerd.

Ik denk dat ik nu wel durf te zeggen dat we volgend jaar weer van de partij zijn en dan proberen nog meer mensen in de slee mee te laten doen en misschien nog wel belangrijker nog veel meer geld op te halen voor het goede doel.

Foto AD denk ik kan het bericht niet meer vinden
De aftermovie van het evenement.

Voor volgend jaar zet alvast in de agenda 6 februari 2021 schaatsen voor Daniel.

Zodra we meer foto’s hebben gevonden zullen we die toevoegen aan het bericht.