Sponsors

“Genco Polar Bears” maakt transfer naar “The Lime Kings”

Allereerst gaat onze dank natuurlijk uit naar Genco bv. voor de ondersteuning die het bedrijf ons als para ijshockey team heeft geboden de afgelopen jaren! Zonder hun sponsoring hadden wij ons niet kunnen ontwikkelen tot wie wij nu zijn. Echter, Covid-19 veranderde op alle vlakken de wereld en zodoende moesten wij ook op zoek naar een nieuwe sponsor voor onze mooie, gezellige para ijshockey vereniging.

Omdat onze voorzitter op zijn werk altijd enthousiast vertelt over deze toffe sport kwam spontaan het idee of Fruit Market International -dé specialist in Limoenen- sponsor zou willen worden! En wat leent zich hier beter voor dan het merk ‘The LimeKing’ waarin de Braziliaanse Limes van FMI bv in worden vermarkt! De vereniging en The LimeKing hebben een uitstekende synergie: Ze bruisen allebei van power en energie. Bijkomend voordeel; zowel sporten als Limes zijn supergezond! (Limes zitten boordevol antioxydanten en vitamines! Begin je dag met een verse limejuice -een uitgeperste limoen met (sparkling) water- en je kan er helemaal tegenaan ☺)

En, last but not least: ze willen beiden de beste in hun tak van sport zijn. Kortom; The LimeKingsss!

‘Hakuna Matata’

The LimeKing -ontwikkeld met een knipoog naar de welbekende King of the Jungle- staat ook voor: ‘Relax, het leven is te mooi om haast te hebben, dus take it easy en geniet van vandaag. Neem de uitdagingen zoals het komt. En onze spelers weten als geen ander hoe uitdagend het leven kan zijn: neem het zoals het leven komt en maak er toch het beste van! En natuurlijk moeten onze leden ook vaak relaxed zijn gezien hun energie level, maar we genieten met volle teugen van het leven.

Ofwel “RELAXXXX” en speel Para ijshockey!